Behandeling

Op het gebied van psychotherapie ben ik in twee richtingen gespecialiseerd. Als eerste heb ik mij gespecialiseerd in verschillende psychodynamische behandelkaders zoals de Transactionele Analyse, Mentalisation Based Treatment en de Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy. Dit betekent dat ik vanuit verschillende dynamische referentiekaders in staat ben om complexe (persoonlijkheids-)problematiek te begrijpen en deze op een heldere en effectieve manier kan behandelen. Ik heb de volledige core-group opleiding tot ISTDP-therapeut doorlopen. Hiernaast heb ik ook de volledige opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCT© gevolgd en heb ik meer dan tien jaar ervaring in het behandelen van persoonlijkheidsproblematiek met Schematherapie.

Deze behandelervaring heb ik opgedaan in een klinische setting (opname), verschillende deeltijdsettings en tevens in de individuele ambulante setting van mijn eigen praktijk. Dit betekent dat ik ervaring heb in het behandelen van het volledige spectrum van problematiek; van licht tot zeer ernstig. Dit laatste natuurlijk altijd in combinatie met een goed multidisciplinair team.

Op dit moment ben ik volledig werkzaam in mijn eigen psychotherapiepraktijk, samen met klinisch psychologen - psychotherapeuten. Wil je je aanmelden voor behandeling, kijk dan op www.psybreda.com.