Supervisie en Leertherapie

Naast behandeling heb ik ervaring met het geven van werkbegeleiding, supervisie en leertherapie aan basispsychologen, artsen in opleiding tot psychiater, gezondheidszorgpsychologen, klinisch-psychologen en psychotherapeuten in opleiding. Het kunnen bijdragen aan kennis, kunde en kunst van het behandelen van psychische problematiek is een groot voorrecht. De behandelkaders waar ik ervaring mee heb zijn: psychoanalytische psychotherapie, cognitieve en gedragstherapie en schematherapie. Ik ben erkend als Supervisor en Leertherapeut VGCT en ben geregistreerd als Leertherapeut en erkend Supervisor bij de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP). Vanaf 2020 volg ik de opleiding tot opleider/supervisor ISTDP bij ISTDP-Nederland. Ik heb ruime ervaring in supervisie en leertherapie bij collega’s waarbij (een vermoeden van) hoogbegaafdheid speelt. 

Voor individuele supervisie, leertherapie of supervisie in klein groepsverband kun je contact opnemen. Er kan een wachttijd gelden voor supervisie en leertherapie.

Vanaf 17 oktober 2022 start er weer een leertherapiegroep in het prachtige Mastbos in Breda. De data zijn: 17 en 31 oktober, 14 en 28 november, 12 december, 9 januari 2023. Deze leertherapie groep telt voor 25 uur. Stuur voor meer informatie een berichtje naar r.poels@psybreda.com