Supervisie en Leertherapie

Naast behandeling heb ik ervaring met het geven van werkbegeleiding en supervisie aan basispsychologen, artsen in opleiding tot psychiater,  gezondheidszorgpsychologen en psychotherapeuten in opleiding. Het kunnen bijdragen aan kennis, kunde en kunst van het behandelen van psychische problematiek is een groot voorrecht. De behandelkaders waar ik ervaring mee heb zijn: psychoanalytische psychotherapie, cognitieve en gedragstherapie en schematherapie. Ik ben erkend als Supervisor en Leertherapeut VGCT en ben geregistreerd als Leertherapeut en erkend Supervisor bij de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP). Vanaf 2020 volg ik de opleiding tot opleider ISTDP bij ISTDP-Nederland.
Voor individuele supervisie, leertherapie of supervisie in klein groepsverband kun je contact opnemen. Er kan een wachttijd gelden voor supervisie en leertherapie aan GZ-psychologen en psychotherapeuten en klinisch psychologen (in opleiding).
Vanaf 12 oktober 2020 start er weer een leertherapiegroep in het prachtige Mastbos in Breda. De data zijn: 12 oktober, 26 oktober, 9 november 23 november, 7 december en 11 januari 2021. Deze leertherapie groep telt voor 25 uur en wordt geaccrediteerd voor de VGCT. Stuur voor meer informatie een berichtje naar r.poels@psybreda.com